→ Registrer interesse

Allsidighet

God plass til familie og venner

En mer optimal kombinasjon av komfort, sportslighet, underholdning og allsidighet kan knapt tenkes, enten du skal kjøre langt eller kort, alene eller med hele familien. Interiørdesignerne har anstrengt seg for å utnytte mulighetene der de er, for eksempel er batteriet utformet slik at det ble plass til fotbrønner for passasjerene bak. I Taycan er det rom for å trives i baksetet for venner eller familie. Vi har satset på to ulike konfigurasjoner av plassen. Du kan velge Taycan som en fire-seter eller en såkalt 4+1. I sistnevnte er det to komfortable seter bak og et tilleggsete i midten for barn eller voksne på kortere turer.

Trygt fram til Hytta

Vi nordmenn er verdensmestere i hytte- og friluftsliv. Og selv om det kan se ut som om Taycan er for lav til å ta hyttekneika eller innkjørselen hjemme, sørger den adaptive luftfjæringen (standardutstyr) for 20 millimeters ekstra klaring ved behov. Under normal kjøring holder den normalhøyde i hastigheter under 90 km/t, mens bilen senkes med 10 millimeter mellom 90 og 180 km/t. Ved 180 km/t, eller i Sport Plus-modus, senkes den 22 millimeter. Den robuste firehjulsdriften gir fremkommelighet også under tøffe, norske vinterforhold.

TILLEGGSUTSTYR

En aktiv livsstil krever et kjøretøy med plass til utstyr, og det finnes et rikholdig utvalg av tilpassede tilleggsprodukter til Taycan. Enten du ønsker skreddersydde matter til bagasjerommene eller tilpassede takstativ for skibokser, sykkel- og skistativ, har vi gode løsninger. Utvalget av originale barneseter er omfattende, og praktisk tilbehør som skreddersydde trekk til forsetenes bakside finnes også.

01.
Kjøreglede
02.
Essensen av Porsche
03.
Design
04.
Førermiljø
05.
Turboladet
06.
Kjøreegenskaper
07.
Allsidighet
08.
Skreddersøm
09.
Porsche i Norge
10.
Opplevelser
Prøvekjør
Porsche Taycan