→ Registrer interesse

Porsche i Norge

Du finner oss OVEr hele LANDET

Med ti forhandlere over hele Norge kan vi tilby et bredt tilbud av tjenester og service. I våre showroom er det til enhver tid utstilt et representativt utvalg modeller, og vi har også demobiler for deg som vil bli nærmere kjent med Porsche. Her vil du også kunne studere og få mer praktisk informasjon om lading av Taycan.
Vi legger stor vekt på personlig service og oppfølging. Når du leverer bilen på service og eventuelt vil vente på den, vil sentrene by på et hyggelig miljø med muligheter for å arbeide, eller bare slappe av med en kaffe i komfortable omgivelser. Eller kanskje du vil vandre litt rundt og se på fargekartene eller materialer, eller ta en titt på det rikholdige utvalget av Porsche Tequipment ekstrautstyr og merchandise?

Levende klubb- og entusiastmiljøer

Fortsatt er det unikt å ha en Porsche, men det er ikke lenger oppsiktsvekkende å treffe på en langs norske veier. Det merkes godt på antall lokalklubber og entusiastmiljøer. Den norske Porsche-klubben har en omfattende medlemsmasse med mange treff, arrangementer, kjøreturer, kjøreopplæring, banetreff og nettside med tips og nyttig informasjon til Porsche-eiere. Som medlem i klubben nyter man også godt av hyggelige rabattavtaler med ulike partnere. Porsche er og skal være en unik opplevelse, og vi legger stor vekt på at våre kunder skal få mest mulig ut av sin bil. Derfor arrangerer vi jevnlig aktiviteter som baneløp, turer og annet for Porsche-eiere som vil erfare den ultimate bilopplevelsen.

Finans, service og Porsche Warranty

Alle nye biler leveres med fem års garanti. I garantitiden er Porsche Assistanse inkludert – Porsches eget veihjelpsprogram som sikrer deg mobilitet på tvers av landegrensene dersom din Porsche mot formodning skulle stanse. Fordi våre biler er laget for å vare, har du også mulighet til å kjøpe forlengelse av nybilgarantien helt til bilen er 14 år med Porsche Approved Warranty.

01.
Kjøreglede
02.
Essensen av Porsche
03.
Design
04.
Førermiljø
05.
Turboladet
06.
Kjøreegenskaper
07.
Allsidighet
08.
Skreddersøm
09.
Porsche i Norge
10.
Opplevelser
Prøvekjør
Porsche Taycan
→ Registrer interesse