Personvernerklæring

OpplevTaycan.no publiseres av Autozentrum Sport. Daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger som samles inn fra nettstedet opplevtaycan.no.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Fastname er vår driftsleverandør for nettstedet opplevtaycan.no. Loopify er leverandør og databehandler av vår nyhetsbrev-tjeneste. I tillegg blir informasjonskapsler lagret hos Google og Facebook i forbindelse med innsamling av statistikk og funksjonalitet knyttet til deling av saker i sosiale medier (Facebook).

Nettstedet samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet gjennom bruk av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.Informasjonskapsler (cookies) plasseres på din datamaskin når du besøker nettstedet.

Vår publiseringsløsning (Webflow) plasserer inntil fire informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, innlogging, og statistikk. De slettes etter maksimalt 365 dager.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn anonymisert statistikk om bruk av nettsiden og slettes etter maksimalt 48 måneder.

Facebook Inc. plasserer inntil syv informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med deling av saker, anbefaling, måling og innsikt. Du finner mer informasjon på https://www.facebook.com

Dine personlige opplysninger som navn, firma, e-post og telefonnummer vil ikke bli delt med tredjeparter uten ditt samtykke. Sporing av besøk kan forekomme dersom man er registrert bruker av tjenestene til Google og Facebook.Dersom du velger å registrere deg som bruker av nettstedet opplevtaycan.no vil opplysningene dine bli delt med Porsche Norge / Autozentrum Sport AS.

Kontaktinformasjon
Griff kommunikasjon AS
Litteraturhuset
Storgata 11
1604 Fredrikstad
Tlf: 69 31 21 21
kommunikasjon@griff.no