→ Registrer interesse

Førermiljø

Interiør til å leve i

Selv om eksteriøret er viktig, tilbringer man mest tid bak rattet. Førermiljø og interiør er avgjørende for den totale kjøreopplevelsen, og Taycan leverer på høyt nivå. Dashbordets grunnform er basert på 911-designen fra 1963, noe som speiles i den horisontale formen du også finner i dagens 911. Det buede dashbordet er også et Porsche-kjennemerke, men i Taycan er analoge instrumenter erstattet med et stort display på 16,8 tommer. Som ekstrautstyr kan Taycan leveres med et 10,9-tommers display for passasjeren foran, mens skjermen i midtkonsollen (standard) er på 8,4 tommer med følbare tilbakemeldinger.
Baksetet kan også utstyres med en skjerm på 5,9 tommer, som kan styre blant annet klimaet bak. Behovet for underholdning og informasjon er også ivaretatt, og som en av de aller første biler er Taycan utstyrt med fullintegrert Apple Car Play. Porsche Connect kobler sammen bilen, smarttelefonen og smartklokken.

Connectivity og infotainment

Tiden for manuell betjening av luftdyser er over, og Taycans ultramoderne klimaanlegg tilhører neste generasjon. Her styres inneklimaet digitalt og helautomatisk. Du bestemmer hva slags klimaprofil du ønsker – og bilen leverer. Focused gir en direkte luftstrøm, mens Diffused gir en sval og trekkfri biltur. Klimaanlegget er dessuten energieffektivt for å ikke trekke mer strøm enn nødvendig.

Dagens smarttelefoner og strømmetjenester gjør god lyd viktigere enn noensinne. Taycan kan leveres med anlegg fra anerkjente Bose eller Burmester.
Anlegget fra Burmester gir en helt spesiell opplevelse i den godt lydisolerte kupeen. Høyttalerplasseringen er skreddersydd til kupeens geometri, og hele anlegget er bygget opp av komponenter av absolutt toppklasse. Et must for musikkelskeren med alt fra Bach til Beastie Boys på spillelisten.

01.
Kjøreglede
02.
Essensen av Porsche
03.
Design
04.
Førermiljø
05.
Turboladet
06.
Kjøreegenskaper
07.
Allsidighet
08.
Skreddersøm
09.
Porsche i Norge
10.
Opplevelser
Prøvekjør
Porsche Taycan